Interieuradvies

meer-fotosBij een familiezaak die al ruim 130 jaar bestaat kunt u er op vertrouwen dat wij al menig woning van binnen bekeken hebben. Naast deze ervaring zijn er gediplomeerde specialisten aan het werk bij Van den Broek klassieke meubelen in Heemstede, die voortdurend nieuwe studies volgen om u het beste interieuradvies te kunnen geven.

De basis van een goed advies is een luisterend oor. Wat wilt u als klant met uw inrichting? Welk effect wilt u bereiken met uw nieuwe  meubelen? Wij kunnen in samenspraak compleet  inrichten of nieuw meubels inpassen in de bestaande ruimte. Van vloerbedekking, meubilair, gordijnen tot zonwering, u kunt het bij ons vinden. Zo kunnen we u een totaal concept aanbieden in zo wel moden als klassiek . U hoeft zich nergens druk om te maken. Wij maken een tekening op schaal naar aanleiding van een uitgebreid gesprek en een voorselectie van meubelen die u aanspreken.


 

Wij kunnen desgewenst ook een kleurenplan en een verlichtingsplan met u maken. Bij deze adviezen houden wij rekening met uw wensen, smaak en voorkeuren. Dit  zodat een ieder aan het eind van het traject er een goed gevoel bij heeft, op het moment dat u kijkt naar het eindresultaat!

Als u er tegen opziet om een traject als dit in te gaan dan kunnen wij het voor u heel makkelijk maken. Op het moment dat er bijvoorbeeld een appartement in Haarlem geheel door ons wordt ingericht, dan kunt u die dag lekker een dag uit gaan. Wij zorgen er voor dat uw kamers uit- en ingeruimd worden, dat alles hangt en staat op de plek zoals we dat met u in het interieuradvies hebben afgesproken. Dit gaat altijd met oog voor detail. Zo worden er automatisch onder de meubels de juiste glijders geplaatst en eventuele snoeren zoveel mogelijk weg gewerkt. Dit zijn allemaal vanzelfsprekende acties, aangezien service hoog in ons vaandel staat.

 

contact-tel
Indien u wat meer informatie wenst over interieuradvies in Heemstede,  Haarlem, Noord-Holland  klik dan op contact.