Parket

meer-fotos

Parket in Heemstede ,

Parket is een verzamelnaam voor allerlei soorten hardhouten vloeren.

Er zijn twee soorten parket: massief en lamel parket. Massief parket is minimaal 6 mm dik en bestaat uit massieve planken die thuis nog gelakt of geolied moeten worden. Lamel parket kan op verschillende manier opgebouwd worden maar bestaat altijd uit meerdere opbouwlagen. Multiplank, lamelparket of systeemvloer zijn benamingen die veelal voor dit type lamelparketvloeren wordt gebruikt. Lamelparketvloeren zijn opgebouwd uit verschillende lagen en heeft een dikke echte houten toplaag. De houten toplaag is stevig bevestigd op een sterke ondervloer. Deze lagen zijn onder hoge druk met elkaar verlijmd. Hierdoor werkt de lamelparket vloer minder dan een massieve houten vloer. Een vloer van lamelparket is mooi, sterk, duurzaam en heeft een houten toplaag. Hierdoor kunt u de lamelparket vloer laten afwerken op de wijze zoals u dat wenst.  Een vloer van lamelparket is makkelijk te schuren en opnieuw te bewerken.


Van den Broek meubelen is gespecialiseerd in het realiseren van houten  parket visgraat vloeren. Een visgraat vloer is een legmethode waarbij je de houten delen is het visgraat patroon plaatst. een hongaarse punt is daar een variant op. De visgraatvloer is in vele breedtes en lengtes verkrijgbaar. Een strakke vloer of juist een verouderde uitstraling. De houten visgraat vloeren worden afgewerkt met een slijtvaste laklaag waardoor deze bijzonder duurzaam zijn. Maar afhankelijk van het materiaal kunt u uw houten visgraatvloer ook laten stomen, roken, loogen of beitsen. Het leggen van een houten visgraat vloer is een nauwe klus. Wij beschikken over professionals die deze klus graag voor u klaren.

.

contact-tel
Voor meer informatie over Parket in Heemstede, lamelparket ,houten visgraat vloeren, Hongaarse punt in Heemstede, Haarlem, Noord-Holland klik op contact.