Giorgetti

Giorgetti meubelen            

Giorgetti is een Italiaans design merk met meer dan 100 jaar ervaring in het produceren van meubels. Giorgetti onderscheidt zich door de hoogwaardige kwaliteit en constante innovatie. Een Giorgetti meubel is een meubel met persoonlijkheid; elegant, uniek en met passie voor detail gemaakt. Alle producten worden ontworpen en geproduceerd in Italië door vakkundig en ervaren handwerkslieden. De Giorgetti Progetti meubelen zijn functioneel en zeer duurzaam. Van uw bank, fauteuil en sofa heeft u jarenlang zitplezier.

Traditionele meubelmakers

Vakmanschap staat hoog in het vaandel bij Giorgetti. Ze hebben een rijke historie en een groot erfgoed wat betreft meubelmakerij en houtbewerking.  De kennis en kunde van het houtbewerken is één van de belangrijkste kenmerken van het merk. Hoewel de traditie van houtbewerken relatief oud is, maakt Giorgetti wel gebruik van innovatieve machines en blijven ze continue aan de techniek werken. Naast het gebruik van machines worden een aantal ontwerpen met de hand gemaakt. Zo ontstaan echt unieke en ambachtelijke producten. De kasten, dressoirs en bijzettafels van Giorgetti zijn herkenbaar aan de unieke manier van houtbewerking.

Hoogwaardig materiaal

U herkent een uniek Giorgetti meubel aan de kleine verschillen in materiaal tussen de producten. Giorgetti probeert zoveel mogelijk het karakteristieke materiaal te laten spreken. De producten die met de hand worden gemaakt zijn daardoor echt uniek; er zijn er niet twee identiek.  Kleine kleurverschillen, structuurverschillen en verschillen in afmetingen worden gezien als eigenschappen van een uniek product.

Giorgetti design klassieker online bestellen

Van den Broek Interieur is al een aantal jaar trotse dealer van het Italiaanse merk Giorgetti. In onze showroom kunt u alle Giorgetti Progetti klassiekers natuurlijk rustig bekijken. Liever niet de deur uit? Via onze webwinkel kunt de Giorgetti Progetti fauteuils nu ook online bestellen. Bent u in het bezit van een Giorgetti Progetti fauteuil en wilt u de stoel laten herstofferen? Bestel dan hier uw nieuwe Giorgetti hoes. De originele Giorgetti hoezen zijn bij Van den Broek Interieur los verkrijgbaar en zitten als het ware als een soort 'jasje' om het binnenwerk heen. Met een nieuwe hoes kan uw Giorgetti Progetti dus weer jaren mee.

Nog geen berichten

Plaats uw reactie hier