Bannink Meubelen

Bannink Meubelen

Bannink Meubelen staat voor vakmanschap en traditie, en is tegelijkertijd vooruitstrevend en innovatief. De Nederlandse meubelfabriek werd in 1906 opgericht in het bosrijke Borculo. En nog steeds worden op deze plek eiken meubels tot in de perfectie afgewerkt door gemotiveerde vakmensen.

De lokaal geproduceerde Bannink meubels worden vervaardigd uit massief eikenhout, afkomstig uit duurzaam beheerde Europese bossen. In deze bossen worden altijd meer bomen aangeplant dan gekapt. De hoge kwaliteit en lange levensduur van de meubels, geeft de Bannink-collectie een nog duurzamer karakter.

We hebben iets unieks bedacht: klassieke, eikenhouten kasten die geheel naar eigen inzicht kunnen worden ingedeeld. Nadat de klant de combinatie heeft bepaald, wordt de kast niet samengesteld uit losse modules, maar door Bannink als één complete kast gebouwd. Of het nu gaat om een boekenkast, dressoir of een plek voor je home entertainment set: met de DURANTE kasten is bijna alles mogelijk

De collecties van Bannink meubelen hebben een modern-klassieke uitstraling die past bij uiteenlopende interieurs. De stoelen, tafels, kasten en dressoirs zijn altijd tot in detail ontworpen, soms met fraaie ornamenten, dan weer met strakke lijnen. Van massief eiken dressoirs en op maat gemaakte kasten tot uitklapbare eetkamertafels, sierlijke salontafels en extreem comfortabele stoelen, al dan niet bekleed met moderne stoffen.
contact-tel
Voor meer informatie over Bannink meubelen in Heemstede, Haarlem, Noord-Holland klik op contact.

Nog geen berichten

Plaats uw reactie hier