Banz bord

Banz Bord

Banz Bord, dé oplossing voor uw zwevend wandmeubel op maat! Wat een design wandmeubel van Banz Bord uniek maakt is haar zwevende concept, waarbij wandkasten en wandplanken onafhankelijk van elkaar op elke plek, onzichtbaar aan de wand kunnen worden gemonteerd. De ongekende flexibiliteit in vorm, kleur én maatvoering die hier uit voortkomt verschaft Banz Bord een ongekende vrijheid om hun wandmeubel volledig naar persoonlijke voorkeur en situatie samen te stellen.

Bent u op zoek naar een zwevend, design Tv-meubel,  wandmeubel? Dan is het splinternieuwe Banz Bord Cloud TV wandmeubel programma zeker de moeite om te bekijken! Een design TV wandmeubel uit het Cloud-programma is uitermate geschikt als audio of TV wandmeubel, daar het uitgerust kan worden met een perfect op maat gemaakte, high-end HiFi-speakerset die exclusief voor Banz Bord Cloud wordt geproduceerd door het Nederlandse Hepta Design Audio.

De functie van een design wandmeubel van Banz Bord kan volledig door u als klant worden bepaald. Componeer zelf bijvoorbeeld een zwevend, design TV meubel, computermeubel, audiomeubel, boeken- of vitrinekast

contact-tel
Voor meer informatie over Banz Bord wandmeubel in Heemstede, Haarlem, Noord-Holland klik op contact.

Nog geen berichten

Plaats uw reactie hier