Bureau

 

Bureau,Wie werkt er nu niet graag in een mooie ruimte?

bureau. Hoe meer je geniet van je omgeving en hoe functioneler die is. Hoe productiever degene is die er in werkt, niet waar? De nieuwste trend is dat steeds meer mensen thuis gaan werken.

Of dit nu een onderdeel in de huiskamer is of een geheel kantoor. Bij Van den Broek Interieur  in Heemstede kunt u binnenlopen voor verschillende mogelijkheden van aangenaam thuiswerken.

Vele soorten en maten bureaus kunt u verkrijgen. Geheel aangepast op uw computerapparatuur en opbergsystemen. U kunt bij Van den Broek terecht voor een bureau waaraan u direct wilt kunnen vergaderen.

Of een secretaire die naast een genot voor het oog ook nog functioneel dient te zijn. Engelse of juist verfijnd Italiaanse klassieke bureaus.  Eigenlijk zijn ze allen steeds meer aangepast aan de huidige tijd.

Giorgetti Schrijftafel bestaat een frame in massief en fineer in notenhout hout, met een inleg in zadelleer. dit bureau is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in metaal geverfd  bronzen kleur met natuurlijk effect.

De top is beschikbaar in drie versies zowel vlak, met een bovengedeelte in zadelleer. als  meteen geïntegreerd LED-licht (licht aanraakschakelaar) , waarvan die aan de achterkant het LED-licht.

Een ladekast in walnoot hout met de voorkant van de laden in zadelleer. daar in  een systeem om hem  te openen. Plus  een zadel lederen plank met een optionele verwijderbare lade.  Zijn beschikbaar om het product te voltooien. Beide kunnen zijn toegevoegd aan de rechterkant of aan de linkerkant van het bureau. Alleen voor de versie met de juiste borst van laden is het mogelijk om bovenaan een adapter met meerdere sockets die voor 1 is gepredikt in te voegen schuko socket, 1 RJ45-socket en 1 high-speed USB-aansluiting.

 

contact-tel Indien u meer informatie wenst over Bureau in Heemstede, Haarlem, Noord-Holland klik dan op contact.

Nog geen berichten

Plaats uw reactie hier