Kessels meubelen

Kessels meubelen.

Naast de algehele hectiek en globalisering neemt ook het verlangen naar individualiteit toe. De mens streeft ernaar zijn persoonlijkheid te uiten. Vaak begint dit in huiselijke kring, waar het interieur in evenwicht gebracht wordt met specifieke wensen en smaak. Een belangrijk onderdeel hiervan vormen de gekozen zitmeubelen met hun karakter en kwaliteit. Ieder mens is uniek, heeft zijn eigen smaak en stelt andere eisen aan zijn zitcomfort.

Sinds de oprichting in 1982 speelt Kessels Meubelateliers als Nederlandse fabrikant hier met liefde voor detail en hoogwaardig vakmanschap op in. Samen met van den Broek klassieke meubelen biedt Kessels Meubels u hedendaagse, tijdloos getinte zitmeubelen in zowel stof als leder, waarbij specifiek maatwerk leidt tot een voor u uniek interieur. hierbij moet u denken aan fauteuils, bankstellen, twee zitsbanken, 2,5 zitsbanken en 3 zits bankstel,  hokkers, eetkamerstoelen en hoekbanken met een tijdloos design in stof of leer, een hoog kwaliteitsniveau en ruimte voor specifiek maatwerk.

Met onze producten bent u verzekerd van:

  1. Nederlands fabricaat
  2. meer dan 30 jaar ervaring
  3. ambachtelijk vakmanschap
  4. hoogwaardige kwaliteit & comfort
  5. vergaand maatwerk
  6. gespecialiseerd in exclusieve stoffen en leder
  7. duurzame producten voor een groenere toekomst

Kessels Meubelen heeft ervoor gekozen zich niet te beperken tot een eigen specifieke stoffencollectie, maar geeft u als klant graag de vrijheid uw eigen stofkeuze te maken. Vervolgens garanderen wij u dat iedere gekozen uni, patroon, streep of ruitstof correct volgens de stoffeerleer en onze hoge kwaliteitsnormen verwerkt wordt.
contact-tel
Voor meer informatie over banken of bankstellen in Heemstede,  Haarlem,  Noord-Holland  klik op contact.

Nog geen berichten

Plaats uw reactie hier