Gordijnen

meer-fotos
Van den Broek Meubelen heeft een van de grootste collecties klassieke gordijnen van Christian Fischbacher in Nederland. Christian Fischbacher is een onderneming die staat voor verfijnde smaak en topkwaliteit stoffen. Alle stoffen zijn gemaakt van het fijnste materiaal en gekenmerkt door het brede gamma van  afwerking en kleuren. Christian Fischbacher is al jaren een toonaangevend bedrijf in zowel gordijnen als meubelstoffen. Veel kwaliteiten worden uitgevoerd in Trevira CS. Dit zijn project geschikte stoffen die grossieren in prachtige eigenschappen. Een Trevira CS stof is wasbaar, strijkvrij, kleurecht en vuurvertragend. Naast Trevira CS heeft Christian Fischbacher een bijzonder grote collectie adembenemende zijden stoffen. Graag laten wij u deze prachtige exemplaren zien in onze showroom in Heemstede.


Gordijnen en vitrages zijn erg bepalend in een huiskamer en kunnen zorgen voor een huiselijke en warme sfeer. Stoffen bepalen een groot deel van de uitstraling. De manier van ophangen is tevens bepalend voor het uiteindelijke effect. Een gordijn of vitrage kan worden opgehangen met een moderne rails of juist een klassieke roede. Het gordijn kan zwevend of stotend opgehangen worden of afgewerkt worden met bijvoorbeeld een embrasse. Embrasses kunnen in verschillende maten en vele kleuren en worden met de hand gemaakt. Zij zijn het toefje op de slagroom. Voor elk Christian Fischbacher gordijn is een mooi embrasse te verkrijgen. Er komt kortom een hoop kijken bij de keuze van dat gordijn dat uw interieur siert met de uitstraling die u wilt. Dit is de reden dat wij altijd klaar staan om u van het juiste advies te voorzien. We zien u dan ook graag in onze showroom om u alle mogelijkheden met betrekking tot gordijnen en vitrages te laten zien!

Naast gordijnen kunt u nog vele andere soorten raamdecoratie en zonwering vinden, zoals horizontale jaloezieën, rolgordijnen, plissé, Duette, Eclips en nog vele andere raamdecoraties in het zonwering assortiment van Van den Broek Meubelen in Heemstede,  Haarlem.

contact-tel
Wilt u meer informatie over onze Christian Fischbacher collectie in Heemstede, Haarlem, Noord-Holland, klik dan op contact.