Herstofferen

meer-fotosMeubelen zijn vaak tijdloos. Toch komt er een moment dat uw bank of klassieke fauteuil wel weer eens een nieuw jasje mag. Dit omdat de bekleding niet meer van deze tijd is, goed gebruikt is of versleten, vuil geworden of wat slobberig wordt. Dat is het moment om te overwegen om eventueel een nieuwe bank of fauteuil te kopen. Het kan zo zijn dat uw meubel erg bijzonder is of dat u er in de loop van de tijd erg gehecht aan bent geraakt. Dan is het herstofferen van uw meubel een mooie oplossing en het spaart het milieu en het kan wel 20 tot 30 % voordeliger zijn dan nieuw !

Meubelstoffering is een vak apart. Het herstofferen van een meubel is nog een ambachtelijk werk en het is daarom belangrijk dat u vertrouwen heeft in degene die het werk voor u doet. Onze meubelstoffeerderderij in Heemstede regio Haarlem heeft jarenlange ervaring en werkt met de beste materialen. Uw meubel wordt met de grootste zorg behandeld. Hoe gaat zo'n meubelstoffering nu in zijn werk?


Om tot het beste resultaat te komen bij herstofferen kijken we naar alle details.  Een voorbeeld hiervan is dat de kwaliteit van de rompen, het eventueel bijwerken van het houtwerk en het interieur verend pakket, allemaal aan een inspectie worden onderworpen. U zoekt samen met uw verkoopadviseur een prachtige stof uit. Wij plannen uw meubel in bij de meubelstofferderij zodra de stof binnen is, zodat u deze zo kort mogelijk kwijt bent.

U kunt dan ook begrijpen dat wij vanuit onze jarenlange expertise uw moderne stoel, klassieke fauteuil of retro bank weer als nieuw maken. U kunt weer comfortabel zitten en het geheel is weer in zijn oude glorie hersteld.

Bench meubelen, Baan, Raanhuis Hofstede, Koekoek, Schuitema, Poltrona Frau, Muyleart, Giorgetti, Artifort, Duresta, Fendi, Knoll, Parker and farr, Kessels meubelen, Gedelux, Greeza, 3B meubelen, etc.

 

contact-tel
Voor meer informatie over herstofferen in Heemstede,  Haarlem, Noord-Holland klik op contact.