Karpetten

meer-fotos
Zitten aangenaam maken gaat verder dan meubelen alleen. Kunst speelt een rol, maar ook een karpet draagt bij aan een prettige leefomgeving.

Van den Broek meubelen heeft een karpetten collectie die u de mogelijkheid geeft om een karpet helemaal op maat te laten produceren. In een kleur die nauw aansluit bij de kleuren van uw meubelen, of juist in een smaakvol contrast.

 

 

 


Onze tapijten zijn met de hand vervaardigd van de beste kwaliteit merinowol en linnen, met een zeer hoogwaardige, dichte pool. Al onze tapijten beschikken over de certificeringen ‘Vrij van kinderarbeid’ en ‘Green Label Plus’, waarmee ze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieu. De collectie tapijten is verkrijgbaar in een groot aantal designs en kleuren, die perfect zijn afgestemd op onze stoffencollectie.

De ontwikkelingen op het gebied van styling en design staan niet stil en daar is Van den Broek in Heemstede razendsnel op ingesprongen. Met een geavanceerd computerprogramma kan er vanuit de luie stoel  kleuren, concepten en zelfs materialen worden gecombineerd om zo een karpet naar keuze samen te stellen. Het op de computer vervaardigde karpet kan op eenvoudige wijze worden versleept in een interieur foto, waardoor direct zichtbaar is of het karpet past . Materialen zoals synthetisch, wol, linnen of zijden en zelfs de tekening kunt u geheel maken naar uw eigen wensen. Natuurlijk staan wij u hier in bij met advies. Alles is in principe mogelijk.

contact-tel
Voor meer informatie over tapijten, kleden of karpetten in  Heemstede,  Haarlem, Noord-Holland klik op contact.