Tapijten

meer-fotos
M.I.D. tapijten is een fabrikant waar wij in Heemstede graag zaken mee doen, omdat zij erg klantgericht zijn en de beste en meest vettige Nieuw-Zeelandse wol of de meest prachtige zijden gebruiken voor hun tapijten. Hoe gaat de keuze voor zo'n MID tapijt in zijn werk? U kiest een kleur. Deze kleur wordt speciaal voor u gemaakt. Dit kan ook bijvoorbeeld van een staal af zijn. Zo kunt u precies de kleur kiezen die bij uw bankstel past. Dan zoekt u de structuur uit. Wilt u een bouclé, een frisé of een andersoortig tapijt? Er zijn vele mogelijkheden bij MID te verkrijgen. Daarnaast kunt u elke breedte krijgen . Elk tapijt is heel persoonlijk  en is speciaal voor u gemaakt!

 


 

Een gezonder binnenklimaat

Tweederde van ons leven brengen we binnen door. De kwaliteit van het binnenklimaat is daarom zeer belangrijk en bepalend voor onze gezondheid. Voor velen onbekend, is dat er overal in huis kleine stofdeeltjes rondzweven die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid. Uit onderzoek is gebleken dat er 50% minder fijne stofdeeltjes rondzweven in ruimtes met zachte vloerbedekking, dan in ruimtes met een harde vloer, als laminaat of een vinylvloer. Deze stofdeeltjes bepalen de kwaliteit van de lucht in je woonhuis waarin de luchtkwaliteit vaak verre van optimaal is. Met alle gezondheidsrisico's van dien.*

contact-tel
Voor meer informatie over M.I.D., MID, vloerbedekking,kamerbreed, Tapijten,Heemstede, Haarlem, Noord-Holland, klik op contact.