Traplopers

meer-fotos
De traploper is weer helemaal terug van weggeweest. Een mooie wollen axminster traploper kan er voor zorgen dat er een compleet andere sfeer ontstaat rondom de trap.

Gezien onze vele mogelijkheden van traplopers in kleur, klassiek en modern kunnen we de trap geheel naar uw wensen laten maken. Een loper plaatsen is vakwerk en het is dan ook van belang dat een professional deze voor u monteert, dit ook in verband met de afwerking en de levensduur. Een ander voordeel van een traploper is dat je deze als vlakke vloerbedekking door kunt laten lopen op bijvoorbeeld de bovenverdieping, de zolderkamer, hal of portaal.

Traproeden

De roedes die worden gebruikt als montage-afwerking, zijn natuurlijk ook afgestemd op de huidige generatie. Van nikkel tot brons en van messing naar aluminium, dik of dun, rond of driehoekig, bijna alles is mogelijk.


 

Wilt u weer eens een andere sfeer in uw entree en denkt u hierbij aan een traploper, dan bent u bij ons voor elke ambiance aan het juiste adres.

Van den Broek in Heemstede regio Haarlem is gespecialiseerd in het leggen van traplopers en traproedes. De keuze van het materiaal, de kleur en de afwerking luistert nauw. Daarom doen wij dit samen met u  in de showroom .

Vakmanschap

Het leggen is absoluut een vak apart. Waarmee we ons onderscheiden is het feit dat we beschikken over stoffeerders die weten hoe het moet. Deze zijn dun gezaaid en inmiddels is het leggen van een traploper een ouderwetse ambacht geworden. De traplopers worden  met de hand ingenaaid en voorzien van kussentjes.  Dit vergt veel geduld en precisie, met een bijna ouderwets te noemen  instelling en liefde voor het vak  maken wij van uw trap een waar kunstwerk.

contact-tel
Voor meer informatie over traplopers in Heemstede,  Haarlem,  Noord-Holland klik op contact.